Lukijan mielipideartikkeli:

Häiriköintiä Kortesjärvellä

Kysyisin, minkälaista opetusta on nykyajan nuorille annettu, ja tietynlaisille ei ole kasvatus mennyt perille, koska jotkut nuoret harrastavat häiriköintiä. Ovat tehneet sitä vuoden alusta lähtien. Ei ota loppuakseen, tahtoisin tietää, miksi?
Halu näyttää taitojaan, yölliseen aikaan, pitävät sellaista ääntä, että siihen varmasti herää. Se on sairasta! Varsinkin omien seinieni kohdalla kolistellaan ikkunoita, ovia, ja kivitellään seinään yöllä! Lähes joka yö. Siinä menee unet!

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Tuomo Kotkanniemi kertoo seuraavansa Järviseudun tapahtumia aktiivisesti.

Muistoja Järviseudulta 

SEURAAN Järviseudun tapahtumia aktiivisesti. Aloitin Frans Takalan ollessa Kotikunta-lehden päätoimittajana. Lehti tehtiin ja painettiin Seinäjoen

Tuomo Kotkanniemi kertoo seuraavansa Järviseudun tapahtumia aktiivisesti.

Muistoja Järviseudulta 

SEURAAN Järviseudun tapahtumia aktiivisesti. Aloitin Frans Takalan ollessa Kotikunta-lehden päätoimittajana. Lehti tehtiin ja painettiin Seinäjoen

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.