Häiriköintiä Kortesjärvellä

Kysyisin, minkälaista opetusta on nykyajan nuorille annettu, ja tietynlaisille ei ole kasvatus mennyt perille, koska jotkut nuoret harrastavat häiriköintiä. Ovat tehneet sitä vuoden alusta lähtien. Ei ota loppuakseen, tahtoisin tietää, miksi?
Halu näyttää taitojaan, yölliseen aikaan, pitävät sellaista ääntä, että siihen varmasti herää. Se on sairasta! Varsinkin omien seinieni kohdalla kolistellaan ikkunoita, ovia, ja kivitellään seinään yöllä! Lähes joka yö. Siinä menee unet!

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.