Karhu nurin Soinissa

Soinin, Alajärven, Ähtärin, Alavuden ja Kuortaneen alueelle myönnetyistä kolmesta karhunkaatoluvista on nyt käytetty ensimmäinen. Kuortanelainen Seppo Turja kaatoi naaraskarhun perjantaina aamupäivällä Soinin Vihilammentiellä. Naaras oli pannoitettu, ja sen tassunjälki oli 13 senttiä leveä.
Jahtiin osallistui nelisen kymmentä metsästäjää ympäri lupa-aluetta. Apuna kaadossa oli lehtimäkeläisen Veikko Livon karhukoira.
– Havaintoja karhuista on ollut, aamullakin oli toinen karhu tiedossa Kuortaneella, kertoi jahtipäällikkö Martti Myllykoski.
Hän uskoo, että kaksi muutakin karhulupaa saadaan käytettyä, vaikka 20. elokuuta alkanut jahti on ollut ollut alustaan melko hiljainen.

Mainos

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.