Petra Olli valmistautuu Las Vegasin MM-kisoihin

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven Veikkojen naispainija Petra Olli on yksi Suomen mitalitoivoista painin MM-kilpailuissa Las Vegasissa. Naispainin 58-kiloisten alkusarjat ja välierät otellaan kisojen verkkosivujen mukaan torstaina 10. syyskuuta illalla kello 20–2 Suomen aikaa ja mitaliottelut torstain ja perjantain välisenä yönä kello 4.30–7 Suomen aikaa. Koko vuoden ulkomaisia harjoitusleirejä kiertänyt Olli kertoo lähtevänsä tavoittelemaan kisoista mitalisijoituksen lisäksi paikkaa ensi vuoden Rio de Janeiron olympialaisiin. Kesäkuussa haitannut polven ulkosivusiteen repeämä on parantunut, kunto on hyvä ja edellytykset hyvään sijoitukseen ovat olemassa, vaikka vastaan voi asettua parinkymmenen potentiaalisen mitalikandidaatin lisäksi maailman naispainin suvereeni ykkösnimi, Japanin Kaori Icho.

–Nöyränä mutta ei nöyristellen; täytyy pitää mielessä, että olen tehnyt kovaa työtä, ja pystyä luottamaan omaan osaamiseeni ja tekemiseeni, Olli kertoo.

Lue Lappajärvellä viime viikolla piipahtaneen Ollin mietteitä kisoista päivän paperilehdestä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.