Puputti hätyyttelee Mäkelää

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Voltin Veto-fanien eli Matti Rinta-Hiiron ja Erkki Knuuttilan ideoima Jokipallopytty-kisa kiristyi kärjen osalta voitokkaassa Sotkamo-ottelussa. Sunnuntaina 2+2 juoksua iskenyt Henri Puputti kiilasi itsensä Janne Mäkelän lähituntumaan kisassa, jossa Vedon Superpesis-joukkueen pelaajat kisaavat runkosarjan ajan siitä, kuka tuottaa joukkueelle eniten juoksuja Savonjokeen menneillä lyönneillä. Palkinnoksi eniten jokipallojuoksuja tuottanut pelaaja saa komean pytyn.
Tilanne kymmenen kotiottelun jälkeen:
Janne Mäkelä 3+14=17, Henri Puputti 6+10=16, Mikko Kanala 3+2=5, Sami Haapakoski 2+2=4, Tuomo Lönnmark 1+2=3, Mikko Rantalahti 0+3=3, Severi Lassila 1+1=2, Mikko Haukkala 0+1=1.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.