Petra Ollin EM-kisat jäivät väliin polvivamman takia

Julkaistu:

Aihe:

Pari viikkoa sitten Saksassa harjoitusleirillä sattunut ulkosivusiteen repeämä esti LaVen painija Petra Ollia kilpailemasta Bakun EM-kisoissa Azerbaidžanissa 15. kesäkuuta. Vamma ei ole vakava, mutta varotoimena Olli päätti jättää väliin Bakun kisat, kauden toisen päätavoitteensa, sillä polven kunnon heikkeneminen olisi voinut vaarantaa osallistumisen syyskuun Las Vegasin MM-kisoihin. Las Vegasissa ratkaistaan paikat ensi vuoden Rion olympialaisiin.

Kainsainvälinen painiliitto rankkasi Ollin keväällä maailman ykköseksi naisten 60 kilon sarjassa tappiottoman alkukauden jälkeen. Hän olisi paininut tässä sarjassa Bakussakin. MM-kisoissa hän kuitenkin lähtee tavoittelemaan edustuspaikkaa olympialaisiin 58-kiloisten sarjassa, jossa vastaan asettuu muun muassa lähes voittamaton Japanin Kaori Icho.
Olli oli paikalla Bakussa viikonloppuna, sillä hän joutui käymään punnituksessa säilyttääkseen osallistumisoikeutensa syksyn MM-kisoihin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.