Saarikentällä pelataan huomenna superpesistä

Äitienpäivä vuonna 2015 on juhlapäivä pesäpallon ystäville. Miesten Superpesiksen ensimmäiset ottelut pelataan äitienpäivänä. Järviseudun Sanomat näkyy ja kuuluu Vimpelin Saarikentällä lehden ja Vimpelin Vedon yhteistyön jatkuessa. Järviseudun Sanomissa seurataan sekä Vimpelin Vedon että Alajärven Ankkureiden Superpesis-taivalta jutuin ja kuvin. Järviseudun Sanomien uusi ja entistä näkyvämpi kenttämainos on Saarikentällä tutulla paikallaan, kotijoukkueen vaihtopenkin välittömässä läheisyydessä.

Mainos

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.