Murto Pietarsaaressa, ulosajo Alajärvellä

Pohjanmaan poliisilaitos:

Eilen aamulla klo 5.00 aikaan Pietarsaaressa Isokatu 17:ssä murtauduttiin valokuvausliikkeeseeen. Tekijää ei tavoitettu. Liikkeestä oli anastettu ainakin objektiiveja. Poliisi pyytää vihjeitä mahdollisesta tekijästä nroon 0295415809.

Mainos

Eilen klo 19.05 Alajärvellä Kurejoentiellä oli henkilöauton ulosajo. Paikkakuntalainen nuori nainen ajoi Kurejoentietä kohti Alajärven keskustaa, menetti kaarteisella tieosuudella autonsa hallinnan, ajautui tien pientareelle ja osui valaisinpylvääseen. Läheisen tieliittymän kohdalla auto törmäsi lumipenkkaan ja kääntyi katolleen. Kuljettaja ja kyydissä ollut matkustaja vietiin sairaan tarkastettuttamaan vammojaan. Auto vaurioitui kauttaaltaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.