Ranstakka-lehti ilmestyy keväällä 2015

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järviseudun kulttuuri- ja kotiseutulehti ”Ranstakka” ilmestyy Järviseutu-Seuran kustantamana taas tänä keväänä. Lehti tulee olemaan samankokoinen kuin viime vuonnakin. Lehteen voi kirjoittaa ja lähettää kuvia haluamastaan aiheesta esimerkiksi kotiseudun tapahtumista, henkilöistä, rakennuksista, töistä, työtavoista, vapaa-ajasta ja niin edelleen.
Ranstakka-lehteen tulevat kirjoitukset ja kuvat tulisi lähettää huhtikuun 9. päivään mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen: mauno.puotinen@pp.inet.fi. Jos ei ole sähköpostia käytettävissä, voitte lähettää juttunne paperikopiona osoitteella Mauno Puotinen, Puotisentie 29, 62500 Evijärvi. (puh. n:o 0400 712 103). Valokuviin pyydämme laittamaan nimenne ja osoitteenne kuvien palautusta varten.
Ranstakka-lehden toimituskunta

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.