Lukijan mielipideartikkeli:

Potkukelkka varastettiin

Sinulle, omaatuntoa vailla oleva varas, joka varastit tiistaina 3. maaliskuuta Vimpelin Lappajärven rannassa olevan Katajalanden venesataman grillikatoksen seinän vierestä sinisen potkukelkan. Kelkassa on jalaksissa levikemuovit, välipuolassa katkennut varoitusviitta ja kädensijoissa kirkkaat metalliset koukut jääkairaa varten.
Se kelkka oli köyhän liikuntarajoitteisen naishenkilön omaisuutta.
Jos sinulla röyhkeä varas on yhtään omaatuntoa, niin palauta kelkka välittömästi samalle paikalle, mistä sen varastitkin. Jos palautat kelkan kolmen päivän kuluessa lehden ilmestymisestä, niin en ilmoita asiaa poliisille. Muussa tapauksessa teen rikosilmoituksen. Kun olet kelkan palauttanut, niin soita puhelinnumeroon 0503700303

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen säästöpäätöksiä on siirretty.

Muistoja Järviseudulta 

SEURAAN Järviseudun tapahtumia aktiivisesti. Aloitin Frans Takalan ollessa Kotikunta-lehden päätoimittajana. Lehti tehtiin ja painettiin Seinäjoen

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen säästöpäätöksiä on siirretty.

Muistoja Järviseudulta 

SEURAAN Järviseudun tapahtumia aktiivisesti. Aloitin Frans Takalan ollessa Kotikunta-lehden päätoimittajana. Lehti tehtiin ja painettiin Seinäjoen

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.