Ympäristötunnustus Tervareitin melontareitistä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vuodesta 2009 lähtien jaettu Järvi-Pohjanmaan ympäristötunnustus myönnettiin tänä vuonna Järviseutu-Seuralle ja melontaseura Kyrönjoen KoskiHäjyille Etelä-Pohjanmaan Järviseudun Tervareittiä koskevasta hankkeesta. Järviseutu-Seura hallinnoi viime vuoden lopussa päättynyttä hanketta, jonka KoskiHäjyt toteutti. Tutkimusmelontaan osallistui kaikkiaan 44 melontaseuran jäsentä. Melottavana oli yli 3000 kilometrin matka. Tervareittiä koskevat tarinat alueen karttoineen koottin opaskirjaksi, josta otettiin 1500 kappaleen painos. Opaskirja on luettavissa pdf-muodossa myös internetissä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.