Evijärven kunnanhallitus kaipaa lisätietoa Pietarsaaren suunnasta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Maanantaina kokoustanut Evijärven kunnanhallitus päätti jättää pöydälle Pietarsaaren seudun kuntarakenneselvityksen yhdistymissopimusluonnoksen. Hallitus totesi tarvitsevansa asiasta lisää tietoa. Päätös oli yksimielinen.
Kunnanjohtaja Sabah Samaletdin oli esittänyt, että hallitus ehdottaisi valtuustolle paperin hyväksymistä siten, että luonnos olisi pohjana jatkoneuvotteluille. Pöydällejättämispäätöstä edelsi kokouksessa vilkas keskustelu.
Kunnanhallitus käsittelee asiaa seuraavan kerran maanantaina 16. helmikuuta. Hallituksen lisäksi myös valtuuston pitäisi ottaa asiaan kantaa vielä helmikuun aikana.
Evijärven lisäksi Pietarsaaren seudun kuntarakenneselvityksessä ovat olleet mukana Kruunupyy, Luoto, Pedersöre, Pietarsaari ja Uusikaarlepyy. Niistä Kruunupyy, Pedersöre ja Uusikaarlepyy ovat päättäneet, etteivät aio jatkaa kuntaliitosneuvotteluihin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.