Lukijan mielipideartikkeli:

Evijärven ambulanssitilanne

Nyt mulla ratkiaa pelihousut! Ihan isäni lähellä, Evijärvellä, Inan kylässä, Rusiskaan sillalla sattui viime perjantaina vakava kolari, jolloin ambulanssin saapuminen onnettomuuspaikalle kesti 50 minuuttia! Ensivaste ja poliisi tulivat kyllä nopeammin, mutta kuten bussikuski Seppo Kultalahti kirjoittaa mielipidekirjoituksessaan: “Evijärvi tarvitsee oman ambulanssin”, tilanne potilaan kannalta oli kohtuuton!
Täällä Evijärvellä oli vielä jokin aika sitten Mikkolan Sakari yksityisenä yrittäjänä hoitamassa sairaankuljetuksen ja silloin paikalliset saivat laadukasta apua lyhyessä ajassa. Kerran itsekin sain apua, kun ystävän kaulaan tarttui ongenkoukku ja emme osanneet irrottaa sitä, silloin hätäkeskuksesta yhdistettiin Sakarille, joka antoi ohjeet. Oma isäni ikääntyy ja jotenkin alkaa hirvittämään että jos olisi esimerkiksi kammiovärinä-tilanne, kauanko deffan paikalle saaminen kestää?
Ymmärrän ihmiselämän rajallisuuden eli Oysn pihalle pitää teltta pystyttää jos haluaa viiveen välttää ja siltikään ei takuita ole, mutta jokin kohtuus pitäisi olla avun saannissa. Evijärvellä on Suomen korkein kunnallisveroprosentti ja päättäjät kunnostautuvat lähinnä tappelemaan keskenään kahvitauon pituudesta. Kauhavan ja Lappajärven kanssa on kuulemma välit poikki, joten päätetään yhdistyä Pietarsaaren kanssa? Evijärvi on suomenkielinen kunta! Evijärvi on järviseudun kauneimpia kuntia ja paluumuuttoa ja mökkiläisiä piisaa… Surullisena luin tämän Kultalahden Sepon hyvin kirjoitetun mielipiteen.
Kauhavantien varteen liftille jos mahtuis lanssin kyytiin!

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.