Pohjanmaan poliisilaitoksen tiedotteet viikonlopun ajalta

Pohjanmaan poliisilaitos:
Pietarsaaressa perjantaina iltapäivällä varastettiin käynnissä ollut henkilöauto. Poliisi löysi auton myöhemmin illalla ja palautti omistajalleen. Lauantaina aamupäivällä vietiin Pietarsaaren keskustassa niin ikäään käynnissä ollut henkilöauto. Poliisi löysi tämänkin auton lauantaina ja selvitti myös tekijän, jonka epäillään syyllistyneen myös perjantai-illan autovarkauteen.

Lauantaina aamuyöstä Pietarsaaressa ravintolassa oli kolmen hengen keskeinen tappelu, josta aiheutuneet vammat olivat lieviä.

Lauantaina klo 15.25 Alajärvellä Lapuantiellä kohti Lapuaa ajaneen paikkakuntalaisen nuoren miehen henkilöauto ajatui ojaan katolleen. Auton kyydissä ollut matkustaja vietiin tarkastettavaksi sairaalaan.

Pietarsaaressa sunnuntaina aamuyöllä henkilöautolla liikenteessä ollut mies puhalsi ratsiassa lukeman 1,22 promillea eli törkeään rattijuopumusepäilyyn oikeuttavan määrän.

Jaa juttu: