Pohjanmaan poliisilaitoksen tiedotteet viikonlopun ajalta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pohjanmaan poliisilaitos:
Pietarsaaressa perjantaina iltapäivällä varastettiin käynnissä ollut henkilöauto. Poliisi löysi auton myöhemmin illalla ja palautti omistajalleen. Lauantaina aamupäivällä vietiin Pietarsaaren keskustassa niin ikäään käynnissä ollut henkilöauto. Poliisi löysi tämänkin auton lauantaina ja selvitti myös tekijän, jonka epäillään syyllistyneen myös perjantai-illan autovarkauteen.

Lauantaina aamuyöstä Pietarsaaressa ravintolassa oli kolmen hengen keskeinen tappelu, josta aiheutuneet vammat olivat lieviä.

Lauantaina klo 15.25 Alajärvellä Lapuantiellä kohti Lapuaa ajaneen paikkakuntalaisen nuoren miehen henkilöauto ajatui ojaan katolleen. Auton kyydissä ollut matkustaja vietiin tarkastettavaksi sairaalaan.

Pietarsaaressa sunnuntaina aamuyöllä henkilöautolla liikenteessä ollut mies puhalsi ratsiassa lukeman 1,22 promillea eli törkeään rattijuopumusepäilyyn oikeuttavan määrän.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.