Kyläläiset kyselivät kouluista

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin kunta järjesti tiistai-iltana lukion auditoriossa hallintolain mukaisen, kouluverkon muutoksia koskevan kuulemistilaisuuden kuntalaisille. Vimpelissä on suunniteltu Rantakylän ja Sääksjärven koulujen lakkauttamista, joka toteutettaisiin ensi syksynä. Lakkautettavien koulujen oppilaat siirtyisivät Aapiskujan kouluun. Esikoulun toiminta siirtyisi puolestaan Aapiskujan koulun pihapiirissä olevan asuntolan kahteen huoneistoon. Tilaisuudessa lasten vanhemmat ja kyläaktiivit peräänkuuluttivat vastauksia muiden muassa koulukuljetusten järjestämisestä sekä todellisista säästöistä sekä toivat esille muitakin huolenaiheita. Järvi-Pohjanmaan sivistystoimenjohtaja Esa Kaunisto (kuvassa) painotti, että koulujen lakkauttamista koskevan päätöksen tekee Vimpelin kunnanvaltuusto. Valtuusto käsittelee asiaa keskiviikkona 26. marraskuuta pidettävässä kokouksessa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.