Liikenneonnettomuus Kauhavalla

Julkaistu:

Aihe:

Pohjanmaan poliisilaitos:

Mainos

Eilen klo 16.17 Kauhavalla Pohjanmaanväylän ja Hahtomaantien risteyksessä oli kahden henkilöauton välinen liikenneonnettomuus. Paikkakuntalainen keski-ikäinen mies ajoi Pohjanmaanväylää kohti pohjoista ja oli kääntymässä kulkusuunnassaan vasemmalle Hahtomaantielle, kun samaan suuntaan tuli seinäjokelaisen nuoremman naisen kuljettama henkilöauto ja osui kääntyvään autoon. Naisen kertoman mukaan kyydissään ollut koira oli hypännyt hänen syliinsä ja seuraavaksi nainen oli osunut yllättäen edessään kääntymässä olleeseen autoon. Molemmat kuljettajat ja miehen kyydissä ollut matkustaja vietiin tarkastettavaksi sairaalaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.