Rattijuoppoja Alajärvellä ja Kauhavalla

Pohjanmaan poliisilaitos:

Poliisipartio pysäytti perjantai-illalla henkilöauton Alajärvellä. Auto kuljetti alavutelainen mies, joka puhalsi poliisin alkometriin 1,19 o/oo lukeman. Kuljettajalla ei ollut myöskään ajo-oikeutta. Autossa matkustajana oli auton omistaja alajärveläinen mies, jonka epäillään syylllistyneen kulkuneuvon luovuttamiseen juopuneelle.

Kauhavalaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen perjantai-illalla. Mies oli kuljettanut henkilöautoa Evijärventiellä Kauhavalla. Poliisipartio puhallutti kuljettajan ja puhalluskokeen tulos oli 2,45 o/oo. Kuljettaja kuljetettiin verikokeeseen Seinäjoelle ja sen jälkeen hänet siirrettiin Seinäjoen poliisivankilaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.