Järviseudun Lasiasennus vuoden yrittäjä Alajärvellä

Alajärven Yrittäjät palkitsivat Järviseudun Lasiasennuksen Vuoden yrittäjänä 2014.
Yrityksen taival alkoi Sissalasta 1986. Ari Hautala aloitti toiminnan yhtiökumppanin kanssa, mutta yritys toimi useita vuosia yhden miehen pajana ennen Pia-vaimon lähtemistä mukaan toimintaan. Tällä hetkellä yritystä pyöritetään kahden hengen voimin, isompiin urakoihin otetaan avuksi alihankkijoita. Järviseudun Lasiasennus toimi Maksin kiinteistössä ennen omien toimitilojen valmistumista 2006. Sisääntulotien varressa sijaitsevissa tiloissa työstetään lasia kaivinkoneen tuulilaseista pöydän kansiin. Asiakkaita ja toimintaa Lasiasennuksella on ympäri Suomea.
- Vuoden yrittäjän titteli oli meille mukava yllätys ja otamme sen kiitollisuudella vastaan, Pia ja Ari Hautala kertoivat kuultuaan palkinnosta.

Jaa juttu: