Vimpelissä ei tarvitse turvautua sopuvaaliin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin seurakunnan seurakuntavaaleja koskeva ehdokasasettelu päättyi tänään kello 16. Vimpelissä ei tarvitse turvautua sopuvaaliin, sillä ehdokkaita on enemmän kuin valtuustoon valittavia jäseniä. Ehdokkaita seurakuntavaaleihin asettivat Kirkko keskellä kylää (16 ehdokasta), Perus hyväntekijät (1) ja Rauhanyhdistys (3).
Seurakuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään Vimpelissä 5.–9.1.2015. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 11.1.2015. Vimpelin seurakunnassa järjestetään seurakuntavaalit muista poikkeavana ajankohtana, koska varsinaisen ehdokasasettelun päättymiseen mennessä seurakuntaan toimitettiin vain yksi ehdokaslista, jossa oli vähemmän nimiä kuin kirkkovaltuustossa jäseniä. Toinen ehdokaslista toimitettiin kirkkoherranvirastoon vasta ehdokasasettelun päättymisen jälkeen.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.