Vimpelissä ei tarvitse turvautua sopuvaaliin

Vimpelin seurakunnan seurakuntavaaleja koskeva ehdokasasettelu päättyi tänään kello 16. Vimpelissä ei tarvitse turvautua sopuvaaliin, sillä ehdokkaita on enemmän kuin valtuustoon valittavia jäseniä. Ehdokkaita seurakuntavaaleihin asettivat Kirkko keskellä kylää (16 ehdokasta), Perus hyväntekijät (1) ja Rauhanyhdistys (3).
Seurakuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään Vimpelissä 5.–9.1.2015. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 11.1.2015. Vimpelin seurakunnassa järjestetään seurakuntavaalit muista poikkeavana ajankohtana, koska varsinaisen ehdokasasettelun päättymiseen mennessä seurakuntaan toimitettiin vain yksi ehdokaslista, jossa oli vähemmän nimiä kuin kirkkovaltuustossa jäseniä. Toinen ehdokaslista toimitettiin kirkkoherranvirastoon vasta ehdokasasettelun päättymisen jälkeen.

Jaa juttu: