Pietarsaaressa kolari

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pohjanmaan poiliisilaitos:

Pietarsaaressa Itälahdentien ja Teollisuustien risteyksessä pyöräilijän ja henkilöauton välinen kolari 28.10-14 klo 14 aikaan. Pyöräilijä oli polkenut pyörätietä pitkin Teollisuustietä/ Korpintietä, saman aikaisesti oli Itälahdentietä tullut punainen henkilöauto, joka ajoi suoraan pyöräilijän päälle. Pyöräilijä kaatui ja loukkasi jalkaansa ja pyörä rikkoontui kokonaan. Autoilija huusi jotain autosta suomeksi mutta pyöräilijä ei ymmärtänyt mitä, auto ajoi pois paikalta. Poliisi pyytää autoilijaa ilmoittautumaan poliisille ja mahdollisia silminnäkijä havaintoja kaivataan punaisesta autosa ja sen kuljettajasta numeroon 0295 415 809.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.