Harrastemessuilta vipinää Vimpeliin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelissä järjestettiin keskiviikkona ensimmäiset harrastemessut, jossa ideana oli toiminnallisuus. Pääosin lapsista ja nuorista koostunut messuyleisö pääsi esimerkiksi kokeilmaan eri soittimia Alajärven musiikkiopiston pisteessä. Vimpelin Vedon pisteessä suhisi korisukka ja Sankarit-hankkeen pisteessä pääsi pureutumaan pinssinteon perusteisiin. Muutakin mukavaa ja tutustumisen arvoista oli tarjolla.
Etelä-Pohjanmaan opiston maskeerauslinjan opiskelijat tekivät kasvomaalauksia ja heidän opastuksellaan pääsi myös itse kokeilemaan kasvomaalauksen tekemistä. Laura Ronkaisella (vas.), Josefiina Myllykoskella, Janika Alposella (takana), Jenna Saarikoskella, Elviira Kivimäellä, Laura Peltosella, Veera Lamminaholla, Nina Kivimäellä ja Elviira Haapalalla oli myös hetki aikaa loikata laulun maailmaan Maritzan karaokessa ja laulaa Gimmelin Roviolla -kappale.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.