Vanhus edelleen kateissa Alajärven Paalijärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

15.10.2014

Kadonnut henkilö Alajärvellä

14.10.2014 kello 18 aikaan ilmoitettiin Alajärven Hoiskosta kadonneeksi muistisairas Leila Autio. Kadonnut Autio on liikkeellä jalkaisin ja hänet on viimeksi nähty lähellä kotiosoitettaan Suvirannantiellä Luoma-aholla samana päivänä kello 16 aikaan.

Autio on syntynyt 1942, hän on 164 senttiä pitkä ja hoikka. Hänellä on lyhyt tumma tukka. Yllään Autiolla on tumma tuulipuku, jonka selkäpuolella lukee Alaja. Autiolla saattaa olla päässään tumma lippis.

Hoiskon alueella on käynnissä kadonneen henkilön etsintä. Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta Pohjanmaan poliisilaitoksen tilannekeskuksen numeroon 0295 440 513. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.