Kodin ja koulun päivä Vimpelissä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin yhteiskoulussa vietettiin jo perinteeksi muodostunutta Kodin ja koulun päivää syyslomaa edeltäneenä perjantaina. Koulun ovi kävi tiuhaan, kun lasten vanhemmat ja sisarukset kävivät tutustumassa koulun oppilaiden kouluarkeen Vanhemmat toivat mukanaan tuulahduksen työelämästä. Peräti 16:n eri ammatin taitajat kävivät kertomassa koululaisille omista ammateistaan.

Myös Sanna Järviaho suuntasi yhteiskoululle. Hänen tyttärensä käy kuudetta luokkaa. Koulun ja kodin yhteistyötä Sanna kuvailee sujuvaksi: jos koululle on laittanut viestiä, on siihen saanut vastauksen nopeasti. Sanna kävi seuraamassa tyttärensä luokan uskonnontuntia. Monen muun vanhemman tapaan hän poikkesi kahvilla opettajanhuoneessa, juttuseuraksi löytyi yhteiskoulun rehtori Marko Timo.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.