Marika Kataja-Lian Ylen kirjeenvaihtajaksi Beirutiin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Yle on nimittänyt Vimpelistä lähtöisin olevan Marika Kataja-Lianin Lähi-idän lyhytaikaiseksi kirjeenvaihtajakseen 1.2.2015 alkaen. Kataja-Lian työskentelee tällä hetkellä ulkomaantoimittajana Yle Uutisten verkkotoimituksessa. Hänen asemapaikkanaan vuoden kestävän pestin aikana toimii Libanonin pääkaupunki Beirut. Useaan otteeseen Lähi-idässä asunut ja työskennellyt Kataja-Lian, 37, on opiskellut Helsingin yliopistossa ja työskennellyt Ylen lisäksi muiden muassa Nelosella. Ensimmäisenä nimityksestä kertoi Yle verkkosivuillaan.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.