Lääkäripäivystykseen muutoksia

Julkaistu:

Aihe:

Ilta- ja viikonloppupäivystys loppuvat vuodenvaihteessa Alajärven terveyskeskuksessa. Vuodenvaihteen jälkeen lääkäripäivystys toimii vain virka-aikana. Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunta hyväksyi päivystysasetuksen muutoksen tiistaisessa kokouksessaan.
Peruspalvelujohtaja Rauni Lanamäki painottaa virka-ajan ulkopuolella olevan päivystysoikeuden päättymisen edellyttävän hoitaja- ja lääkärivastaanottotoiminnan kehittämistä, jotta terveyskeskuksessa voidaan vastata asiakkaiden tarpeisiin. Asiakkaille halutaan myös taata riittävien neuvontapalveluiden sekä toimintaohjeiden saatavuus tulevaisuudessa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.