Lappajärvellä Etelä-Pohjanmaan alin työttömyys

Julkaistu:

Aihe:

Etelä-Pohjanmaan Ely-keskuksen heinäkuun työllisyyskatsauksen mukaan Etelä-Pohjanmaan kunnista Lappajärvellä oli alin työttömyys. Siellä työttömien työnhakijoiden osuus jäi 7,0 prosenttiin. Seuraavina olivat Kuortane 7,1 prosentilla ja Kauhava 7,2 prosentilla.
Työttömien työnhakijoiden määrä laski viime vuodesta Alajärvellä, Lappajärvellä, Teuvalla ja Vimpelissä. Muissa kunnissa tilanne kehittyi heikompaan suuntaan. Tilanne heikkeni suhteellisesti eniten Kurikassa, Evijärvellä ja Seinäjoella.
Korkeimmat työttömien työnhakijoiden osuudet olivat Ähtärin 14,1 prosenttia sekä Kauhajoen ja Kurikan 12,0 prosenttia.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.