Koulut käynnistyivät Kortesjärvellä

Julkaistu:

Aihe:

Kortesjärven kirkonkylällä alkoi viime viikolla toinen evakkolukuvuosi Mannisen vuokrakiinteistössä.
Koulun johtaja Anne Sankelo kertoo, että tunnelmat väliaikaisissa tiloissa ovat positiiviset, sillä rivitalokiinteistö onnistuttiin kunnostamaan kesän 2013 aikana tilavaksi, viihtyisäksi ja teknisesti toimivaksi koulurakennukseksi, jossa sekä oppilaat että henkilökunta pystyvät työskentelemään normaalisti.
Kirkonkylän puukoulusta jouduttiin lähtemään joulun alla 2012, kun rakennuksen remontin jälkeinen huono sisäilma äityi kestämättömäksi ja aiheutti oppilaiden keskuudessa oireilua ja tulehduksia. Rakennus on seissyt siitä asti tyhjillään.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.