Kuntalaisaloite luovutetaan torstaina

Julkaistu:

Aihe:

Terveet koulut ja kohtuulliset koulumatkat -kuntalaisaloite luovutetaan Kauhavan kaupungintalolla torstaina 14. elokuuta. Sen allekirjoittaneet vaativat tasa-arvoisempaa kouluverkkoa Kauhavan alueelle.
Aloite keräsi heinäkuun aikana noin 600 allekirjoitusta, kun vaadittu vähimmäismäärä oli 280. Nimiä kerättiin Kauhavan alueen pankeissa, kaupoissa ja kirjastoissa sekä ovelta ovelle ja sähköisesti.
Aloite tehtiin vastatoimena kouluverkkotyöryhmän kesäkuiselle ehdotukselle lakkauttaa ja yhdistää Kauhavan alueen kouluja.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.