Nelimarkka-museo 50-vuotias

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Nelimarkka-museon perustamisesta tuli tänä vuonna kuluneeksi 50 vuotta. Tapahtumaa juhlittiin museolla perjantaina. Museoliiton pääsihteeri Kimmo Levä totesi, että museoiden toiminta on suuressa murroksessa. Yksi merkittävimmistä muutoksista liittyy digitalisoitumisen mukanaan tuomiin tarpeisiin ja tehtäviin. Myös museoiden palvelut tulee nykyään olla saatavilla reaaliajassa mobiililaitteiden avulla.
–Näiden uusien sovellusten kautta museoiden palveluja käyttää jo nyt enemmän ihmisiä kuin perinteisen rakennuksen kautta.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.