Käynnissä oleva

Iida Valkonen – Taivaankansi

Nelimarkka-Museo Pekkolantie 115, Alajärvi, Finland, Alajärvi

Vaihtuvissa näyttelyissä esillä Valkosen piirustuksia ja liikkuvia veistosmaisia elementtejä. Lue lisää!

Vimpelin taideryhmien näyttely

Villa Väinölä Väinöntie 4,, Alajärvi

JÄRVI-POHJANMAAN kansalaisopiston kuvataide- ja posliininmaalausryhmien näyttely Iloa, valoa, varjoa valloittaa Villa Väinölän 29.2.–20.3.2024 välisenä aikana. Näyttely on avoinna ti-pe klo 13-17. Lue lisää!

Näin sen näemme -taidenäyttely

Alajärven kirjasto Kirkkotie 7, Alajärvi

Näin me sen näemme -taidenäyttelyn avajaisia vietetään Alajärven kirjastolla 4. maaliskuuta kello 18. Musiikkia esittää Virve Männikkö ja kuvataiteilija Ritva Lindberg, joka on toiminut sekä Juutin että Hietakankaan ohjaajana kursseilla, pitää puheenvuoron. Liisa Heinilä lukee Juutin runoja ja myös taiteilijat itse pääsevät ääneen. Näyttely on esillä maaliskuun ajan. Lue lisää!

Nuorisokuvat esittää: Viidakon veijarit 2 Maailman Ympäri

Vimpelin Nuorisokuvat Patruunantie 12, Vimpeli

160 paikkainen elokuvateatteri tarjoaa elokuvia Vimpelin keskustassa, osoitteessa Patruunantie 12 Lajityyppi: animaatio Ranskan menestyneimmän animaatiostudion hitti Viidakon veijarit (2017) saa jatkoa. Elokuva kuului vuoden 2017 Ranskan eniten myytyihin tuotantoihin maailmalla ja oli hitti myös pohjoismaisilla lippuluukuilla. Jatko-osassa Viidakon veijaritkohtaavat häijyn konnan, joka kylvää harvinaista myrkkyä viidakkoon. Mikä pahinta, pian koittava sadekausi aktivoisi myrkyn niin, että ... Lue lisää

8€

Nuorisokuvat esittää: Past Lives

Vimpelin Nuorisokuvat Patruunantie 12, Vimpeli

160 paikkainen elokuvateatteri tarjoaa elokuvia Vimpelin keskustassa, osoitteessa Patruunantie 12 Lajityyppi: Draama Celine Songin herkkä ja hienovarainen ohjausdebyytti Past Lives sai maailmanensi-iltansa Sundancen elokuvafestivaaleilla valloittaen sekä yleisön että kriitikoiden sydämet. Elokuvaa on ylistetty paitsi yhdeksi vuoden parhaista elokuvista, myös vaikuttavimmaksi rakkaustarinaksi vuosikausiin. Lapsuudenystävät Nora ja Hae Sung joutuvat eroon toisistaan, kun Noran perhe muuttaa pois ... Lue lisää

10€

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.