Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Olli Halonen Saarikentällä 9.7

heinäkuu 9 klo. 19:00 - 20:00

Vapaa

Vimpelin Osuuspankin 100-vuotisjuhlakonsertti

Vimpelin Osuuspankki täyttää 100 vuotta ja tarjoaa juhlavuotensa kunniaksi Olli Halosen konsertin Vimpelin Saarikentällä sunnuntaina 9.7.2023 klo 19. Tilaisuus on kaikille avoin, tervetuloa!

Konsertti on osa Vimpelin Pesisfestivaalien tapahtumia ja sen järjestävät yhteistyössä OP Vimpeli, Vimpelin Yrittäjät ry, Vimpelin Veto ja Vimpelin vapaa-aikatoimi.

Tuhannelle ensimmäiselle ilmaiset kakkukahvit. Tarjoilu alkaa klo 18:00.

Ikärajaton ilmaiskonsertti.

Lyhyesti Olli Halosesta

Olli Halonen on suomalainen Kuopiosta kotoisin oleva iskelmä/pop laulaja-lauluntekijä. Pitkän uran musiikin parissa omaava Halonen on aiemmin toiminut muun muassa rumpalina Satin Circus -yhtyeessä, joka oli aktiivisena vuosina 2010-2018. Sooloartistina toimiva Halonen teki levytyssopimuksen Mökkitie Recordsin kanssa toukokuussa 2019. ”Isän ikäinen” oli Halosen ensimmäinen single, joka julkaistiin elokuussa 2020 ja myöhemmin toukokuussa 2021 julkaistu single ”Pohjola” nousi Suomen Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi, singlelistan ykköseksi ja vuoden 2022 viikolla 3 soitetuimmaksi radiokappaleeksi suomalaisissa radioissa.

Halonen ottaa lauluihinsa vaikutteita hänen omasta sekä lähipiirinsä elämästä. Omakohtaisissa sävellyksissä käsitellään rohkeasti elämän onnellisuuksia sekä kipukohtia.

Tiedot

Päivämäärä:
heinäkuu 9
Aika:
19:00 - 20:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://www.pesisfestivaalit.fi/fi/olli-halonen-konsertti/

Järjestäjät

OP Vimpeli
VImpelin yrittäjät
Vimpelin veto
Vimpelin vapaa-aikatoimi

Tapahtumapaikka

Saarikenttä, Vimpeli
Saarikenttä, Patruunantie, Vimpeli
Vimpeli, Suomi
+ Google Map

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.