Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jumppa-maraton Saarikentällä

heinäkuu 9 klo. 12:00 - 16:00

Sunnuntaina 9.7. klo 12.00-16.00

Jumppa-maratonissa on vetäjinä lähialueen ohjaajia, jotka haluavat tarjota sinulle monipuolisen, hyvän fiiliksen jumppakattauksen. Jumpat ovat kaikki erilaisia ja jokainen ohjaaja tuo persoonallaan omaan jumppaansa hyvää energiaa. Kaikki tunnit sopivat niin ensikertalaisille kuin kokeneillekin harrastajille!

Ohjelma:

Klo 12.00-12.50 Kangoo Jumps, Tiia Viiperi.
Tiian energinen ja hauska Kangoo Jumps-tunti kehittää koordinaatiota, tasapainoa, voimaa, kestävyyttä ja hapenottokykyä.
Mikäli tarvitset tunnille Kangoo Jumps kengät, niin varaa itsellesi kengät ennakkoon numerosta 040-5681323 (kenkävuokra 5 €, maksu Tiialle paikan päällä).
Varustaudu tunnille pitkävartisilla sukilla.

Klo 13.00-13.50 Zumba, Elina Luoma-aho.
Elinan iloinen rennon letkeä Zumba laittaa tanssijalat liikkeelle ja pääset tällä tunnilla takuuvarmasti nauttimaan mukavasta kesäfiiliksestä latino-musiikin tahdissa.

Klo 14.00-14.50 Pilates, Sonja Peltokangas.
Sonjan tunnilla pääset hieman rauhoittumaan ja vahvistamaan keskivartalon lihaksia. Tunti on perustason tunti ja sopii myös ensikertalaisille. Oma jumppa-alusta mukaan!

Klo 15.00-15.50 ”Kasari-jumppa”, Karoliina Joohs
Päivän päätteeksi lähdetään 80-luvun fiiliksiin ja jumpataan teemaan sopivan musiikin tahdissa perinteistä lihaskuntojumppaa. Jumpassa lyhyt alkuverryttely, lihaskunto-osio ja loppuun venyttelyt. Oma jumppa-alusta mukaan!

Varustus:
Ota mukaan juomaa, pientä välipalaa (mikäli olet koko päivän) ja joihinkin jumppiin tarvitset jumppa-alustan. Jumpat pidetään Saarikentän takaosassa, joten aurinkoisella kelillä kannattaa muistaa myös aurinkorasva 😊

Maksu:
Koko päivän hinta 15 €, yksittäin 5 €/jumppa. Maksu: kortti (ensisijainen) tai käteinen, liikuntaedut: ePassi, Edenred ja Smartum

Säävaraus:
Sateen yllättäessä jumpat siirretään yhteiskoulun peilisaliin.

Tiedot

Päivämäärä:
heinäkuu 9
Aika:
12:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://www.pesisfestivaalit.fi/fi/jumppa-maraton/

Järjestäjä

Vimpelin vapaa-aikatoimi
Sähköposti
ari.takala@vimpeli.fi

Tapahtumapaikka

Saarikenttä, Vimpeli
Saarikenttä, Patruunantie, Vimpeli
Vimpeli, Suomi
+ Google Map

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.