Lappajärven kirkon pääsiäispolku johdatteli pääsiäisviikon tapahtumiin – kirkkopassi kutsuu lapsia seurakunnan tapahtumiin  

Palmusunnuntain tapahtumiin tutustuttiin yhdessä opettajien kanssa.
Palmusunnuntain tapahtumiin tutustuttiin yhdessä opettajien kanssa.
Palmusunnuntain tapahtumiin tutustuttiin yhdessä opettajien kanssa.
Palmusunnuntain tapahtumiin tutustuttiin yhdessä opettajien kanssa.
LAPPAJÄRVEN kirkossa kiirastorstaina 28. huhtikuuta järjestetty pääsiäispolku keräsi Lappajärven alakoulun ja yläkoulun oppilaita pääsiäisviikon tapahtumien äärelle. Tapahtumia käytiin läpi tarinoiden ja eri pisteiden havainnollistamana.   ”Hannaksi” pukeutunut Jenny...

LAPPAJÄRVEN kirkossa kiirastorstaina 28. huhtikuuta järjestetty pääsiäispolku keräsi Lappajärven alakoulun ja yläkoulun oppilaita pääsiäisviikon tapahtumien äärelle. Tapahtumia käytiin läpi tarinoiden ja eri pisteiden havainnollistamana.  

”Hannaksi” pukeutunut Jenny…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA