Laitepilates

Sonja on vuokrannut pilates-ohjaukselle K-market Vedon toisessa päässä sijaitsevat tilat. Tilaa on hyvin ja haaveissa on tulevaisuudessa hankkia myös lisää pilateslaitteita. Reformerilla ja Cadillac-Towerilla harjoittelevat Sara (vas.) ja Elina antavat kiitosta Sonjan asiantuntevasta ja rauhallisesta ohjaustyylistä. –Rauhalliset liikkeet saattavat alkuun hämätä. Hetken ajan saattaa olla tunne, että eihän tässä tehdä yhtään mitään, kunnes yhtäkkiä alkaa hiki puskea pintaan, naiset kertovat nauraen.
Hyvinvointi

SonWell toi suositun laitepilateksen Vimpeliin  

LAITEPILATES on kansainvälisesti suosittu laji ja sen suosio on räjähdysmäisesti kasvanut viime vuosien aikana myös Suomessa. Harva tietänee, että laitepilateksen tarina on alkanut jo 1900 luvulla, hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa.  

–Ensimmäisen maailmansodan aikana saksalainen…

Laitepilates

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.