Kuolin- ja risti-ilmoitukset

Lehdessämme julkaistaan kuolinuutisia, jotka ovat maksuttomia ja niihin tiedot tulevat suoraan omaisilta tai hautaustoimistoilta. Niiden tiedot voi jättää os.: toimitus@jarviseudunsanomat.fi. Muista mainita tekstissä ainakin vainajan koko nimi (kutsumanimi alleviivattuna), kuolinaika ja -paikka, syntymäaika ja asuinpaikkakunta. Suremaan jääneitä emme näissä kuolinuutisissa mielellään mainitse erisnimillä vaan esim. puoliso, sisaret perheineen, lapset perheineen jne., sillä pyrimme tekstissä mahdollisimman lyhyeen esitysmuotoon.

Risti-ilmoituksia ja ns. hautauskiitoksia julkaistaan lehdessämme joko 1 (leveys 39) tai 2 palstaisena (leveys 82). Voit jättää aineiston (esim. teksti viestikentässä tai liitteenä oleva tiedosto) sähköpostitse: ilmoitus@jarviseudunsanomat.fi, muista kertoa viestissäsi myös laskutusosoite (katuosoite + mahdollinen sähköpostiosoite.) Ilmoitukseen liitettävistä kuvista (risti, järjestötunnukset ym.) voit kertoa toivomuksesi viestin yhteydessä. Lähetämme risti-ilmoituksista aina vedoksen asiakkaalle ennen julkaisua, joten muistathan jättää aineistosi ilmoitusvalmistukseemme ajoissa, mieluusti julkaisuviikkoa edeltävällä viikolla.
Jos haluat, voimme postittaa muutaman ylimääräisen lehden (ns. tarkistuskappaleet) haluamiisi osoitteisiin, kunhan saamme k.o. osoitteet viim. julkaisuviikon maanantaina heti aamusta.

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.