Kärnän metsästysseura päätti kiintiöstä

Julkaistu:

KÄRNÄN metsästysseura piti kesäkokouksen sunnuntaina 1. elokuuta.

Seura hyväksyi yhden uuden jäsenen.

Metsäkaurista päätettiin ampua Kärnässä kuusi kappaletta. Jokaisella on oikeus ampua yksi, kunnes kiintiö tulee täyteen. Jäsenen tulee ilmoittaa kaadosta välittömästi Ari-Pekka Oravalle. Jäsenen tulee myös ilmoittaa kaadosta itse Oma riista -sovelluksen kautta.

Ari-Pekka Orava toimii yhteisjahdissa jahtipäällikkönä ja hänen varamiehiään ovat Pasi Lehtonen ja Jukka Jaakkola. Pitkässäsalossa kiintiö on yksi kappale jäsentä kohti.

Valkohäntäpeuran lupia seuralla on kaksi kappaletta. Valkohäntäpeuran metsästys toteutetaan yhteisjahtina ja kyttäämällä. Kyttäämällä metsästäessä jäsenen pitää ilmoittaa jahtipäällikölle ennen kuin hän lähtee kyttäämään. Ari-Pekka Orava toimii jahtipäällikkönä. Porukkaan ilmoittautuminen viimeistään 31.8. Ari-Pekka Oravalle

Hirvilupia on viisi kappaletta. Jukka Peltoniemi toimii jahtipäällikkönä. Hänen varamiehiään ovat Jorma Kangas, Pekka Kangas, Ari-Pekka Orava, Jukka Ahvenniemi, Markku Mäki ja Asko Ahvenniemi. Muu metsästyskiintiö valtion asettaman metsästysasetuksen mukaan. Hirviporukkaan ilmoittautuminen viimeistään 16.9. Jukka Peltoniemelle.

Tällöin kaikkien seuran jäsenten on ilmoitettava saaliinsa seuran sihteerille vuoden loppuun mennessä, vaikkei ole mitään saanutkaan. Kehotetaan seuran jäseniä olemaan varovaisia metsästyskiintiön puuttuessa. Johtokunta asettaa tarvittaessa rajoitukset riistalle, mikäli katsoo tarpeelliseksi. Tarkat rauhoitusajat riistakeskuksen sivuilta.

Kärnänsalmi on rauhoitettu Mustikkamaan kohdalta Pentinniemeen asti. Jouluaatto ja joulupäivä rauhoitetaan kaikelta metsästykseltä. Seura järjestää kahdet hirvenhaukkukokeet 5.10. ja 12.10.

Vieraita voi tuoda metsälle enintään kymmenen kertaa kauden aikana. Isännän on oltava mukana metsällä ja saalis on tällöin pois isännän kiintiöstä. Vieraskortti kettumetsälle maksaa 20 euroa/kausi. Sorsastukseen on seuran ulkopuolisen ostettava päiväkortti.

Päiväkortteja sorsastukseen myyvät Ari-Pekka Orava ja Jorma Kangas. Maksu maksetaan suoraan seuran tilille. Tällöin lisätietoihin on merkittävä sorsastuspäivä ja tulostettava kuitti itselle. Aloituspäivä maksaa 30 euroa, muut päivät 15 euroa.

Muistutetaan, että huonossa valaistuksessa ei ammuta, ellei tunnista saalista varmasti. Myöskin kylvetyllä pellolla ei kävellä ja kerätään hylsyt pois pellolta.

Jukka Ahvenniemi

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.