Mahdollinen korona-altistuminen TuuHetissa 4.8.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

MYÖHEMMIN koronapositiiviseksi osoittautunut henkilö on asioinut keskiviikkona 4.8. kello 11–12 TuuHetissa Evijärvellä.

Mikäli olit paikalla samaan aikaan, seuraa vointiasi. Jos saat lieviäkään oireita, varaa aika koronatestiin.  

Mikäli sinulla ei ole oireita, riittää että noudatat yleisiä koronasuosituksia: vähennät lähikontaktien määrän minimiin, vältät tarpeettomia kokoontumisia sekä huolehdit kasvomaskin käytöstä, kahden metrin turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.  

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.