Korona-altistuminen Evijärven kotihoidossa

EVIJÄRVEN kotihoidon työntekijällä on todettu positiivinen koronatartunta. Tämän myötä Evijärven kotihoidon työntekijöitä ja asiakkaita on altistunut koronalle.

Altistuneita asiakkaita on 15, joista 12:lla on täysi rokotussuoja eli ovat saaneet kaksi rokotusannosta. Täyden rokotussuojan omaavia asiakkaita ei aseteta karanteeniin.

Kaikkiin altistuneisiin asiakkaisiin tai heidän omaisiinsa oltiin yhteydessä lauantain aikana. Kaikki altistuneet asiakkaat tullaan testaamaan heidän kodeissaan lähipäivien aikana, vaikka heillä ei olisi oireitakaan.  

15 Evijärven kotihoidon työntekijää on altistunut. Heistä osa asetetaan karanteeniin. Myös kaikki altistuneet työntekijät testataan mahdollisimman pian, vaikka heillä ei olisi oireitakaan. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.