Aisaparin Mervi Niemi-Huhdanpäälle Suomen kylien kultainen ansiomerkki

Toiminnanjohtaja Mervi Niemi-Huhdanpää sai kultaisen ansiomerkin tekemästään työstä Leader Aisaparissa sekä luottamustoimistaan Suomen Kylät ry:ssä. Kuva: Aisapari

LEADER Aisaparin hallituksen kokouksen yhteydessä 25. marraskuuta jaettiin Suomen Kylät ry:n myöntämät ansiomerkit.

Kultaisen ansiomerkin sai toiminnanjohtaja Mervi Niemi-Huhdanpää tekemästään työstä Leader Aisaparissa sekä luottamustoimistaan Suomen Kylät ry:ssä.

Mervi Niemi-Huhdanpää on ollut Aisaparin hallituksen jäsen vuosina 1999–2003 ja Aisapari ry:n ohjelma-assistentti ja talouspäällikkö 2004–2005. Aisapari ry:n toiminnanjohtajana hän on työskennellyt vuodesta 2005 alkaen. Suomen Kylät ry:n hallituksessa hän on toiminut vuosina 2013–2018 ja Suomen Kylät ry:n Leader-jaostossa 2018–2019. Lisäksi hän on toiminut Maa- ja metsätalousministeriön työryhmissä, CAP27 Maaseututyöryhmässä varajäsenenä ja Leader-asiantuntijaryhmän jäsenenä.

Suomen Kylät ry:n pronssisen ansiomerkin saannin edellytyksenä on vähintään kuuden vuoden ansiokas toiminta kylätoiminnassa tai toimintaryhmätyö luottamus- tai toimihenkilötehtävissä.

Leena Tyynismaa, Päivi Kultalahti ja Marita Mattila saivat pronssisen ansiomerkin osoituksena erinomaisesta toiminnasta Aisaparin toiminta-alueen kehittämiseksi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.