Kunnon kuntainen on Tiia Viiperi, kulttuuripalkinnon sai Pisarat

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EVIJÄRVEN sivistyslautakunta valitsi yksimielisesti vuoden 2020 Kunnon kuntalaiseksi Tiia Viiperin.

–Hän on aktiivinen liikunnanharrastaja, joka liikuttaa myös muita, on tuonut liikuntavalikoimaamme uuden mielenkiintoisen lajin, kouluttaa itseään ohjaajana ja tuo uutta lajia yhdessä harrastajien kanssa laajempaan tietoisuuteen, perusteluissa todetaan.

Kulttuuripalkinto päätettiin myöntää Kuvataideyhdistys Pisarat ry:lle.

Mainos

Sivistyslautakunta kiitteli Pisaroita siitä, että he järjestävät vuosittain taidenäyttelyn Tiirassa sekä vaihtuvia mininäyttelyitä ikkunagalleriassaan. Myös lapsille yli 20 vuoden ajan järjestetty katupiirustuskilpailu markkinoiden yhteydessä sekä kulttuuri-, luonto-, historia- ja taidekohteisiin suunnatut kevät- ja syysretket saivat kiitosta.

–Yhdistys rikastuttaa toiminnallaan Evijärven kulttuuritarjontaa huomattavasti laajemmin kuin omalle jäsenistölle ja kuvataiteeseen liittyen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.