Lehtimäen opiston opiskelijat innostuivat kehittelemään lautapelin opiston juhlavuoden kunniaksi

Ensimmäinen testipeli käynnissä. Pelaamassa Anton, Daniel, Sirpa ja Laura. –Pieniä muutoksia peliin ja sääntöihin – muutoin hyvä, totesivat testipelaajat. Kuva: Virpi Lahti

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Projektityötuntien aikana syksyn mittaan syntyi Pudonnut poninpopo -peli, jossa seikkaillaan opiston ja Lehtimäen keskustan alueella. Ratsastus on keskeisessä osassa opiston arkea, koska kaikki halukkaat pääsevät ratsastamaan, niinpä pelissäkin ovat vahvasti mukana hevoset ja talli.

Pelin tarkoituksena on kerätä pisteitä ja etsiä kadonnut hevosenkenkä ja palauttaa se tallille.

–Karttaan piirsimme ja maalasimme tiet ja tienoon. Seuraavaksi valokuvasimme työn ja jatkoimme pelialustan työstöä kuvankäsittelyohjelmassa. Ohjelmalla lisättiin pelilautaan tekstit ja kartalla olevat muut kohteet, kertoi opiston apulaisrehtori Virpi Lahti. –Samalla kun teimme pelilautaa ja mietimme nimeä, pohdimme pelin kulkua ja sääntöjä. Ratsastamisesta saimmekin idean pelin kulkuun. Pelin tarkoituksena on kiertää opiston ja Keskikylän alueella ja kerätä pisteitä korteista, joissa on opistoaiheisia kysymyksiä ja väittämiä. Samalla etsitään kadonnut hevosenkenkä ja palautetaan se tallille. Hevosenkengittäjä on kyllä hoitanut työnsä ammattitaitoisesti, mutta siitä huolimatta hevoselta saattaa kenkä tipahtaa kesken ratsastusretken. Voittaja on se pelaaja, joka ensimmäisenä ehtii tallille.

Mainos

Peliä on rajoitettu erä ja saatavilla opistolta kohtuulliseen hintaan.

–Toiveenamme olisi kehittää peliä edelleen toiminnallisemmaksi: kännykkäsovellus olisi kova juttu. Tähän kuitenkin tarvitsisimme kumppanin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.