KauhaValhalla-verkkopelitapahtuma saa jatkoa tammikuussa

Arkistokuvassa ensimmäiseen KauhaValhallaan viime vuonna osallistuneet Arttu Hyrsky, Rami Jaakkola ja Jaakko Lauttamus (takana) valmistautumassa peliturnaukseen. Hyrsky ja Lauttamus voittivat CS:GO-turnauksen nimellä Asenne. Kuva: Henri Ruuska

Julkaistu:

Aihe:

KAUHAVAN kirjaston sekä kulttuuri- ja nuorisotoimen yhdessä toteuttama pelitapahtuma KauhaValhalla valtaa jälleen kaupunginkirjaston tilat tammikuun viimeisenä viikonloppuna 29.–31.1.2021.

Tapahtuma tarjoaa mukavaa tekemistä ja samanhenkistä seuraa kaikille pelien ystäville, niin pojille kuin tytöille. Kilpailuhenkisille pelaajille on luvassa turnauksia PC:llä CS:GO:ssa, Overwatchissa sekä Fortnitessä. Konsoleilla puolestaan selvitetään paras NHL21- ja Super Smash Bros -pelaaja.

Uutena turnauspelinä ensi vuonna on mukana Rocket League, jota voi pelata sekä PC:llä että konsolilla.

PC:llä pelattaviin turnauksiin tulee ilmoittautua etukäteen, mutta konsoleilla pelattaviin turnauksiin on mahdollista ilmoittautua vielä paikan päällä tapahtumassa. Konsoliturnaukset pelataan kirjaston konsoleilla ja PC-turnaukset jokaisen omalla koneella.

CS:GO-turnauksen vetävät tapahtuman yhteistyökumppani Järviseudun ammatti-instituutti Jamin KOVA Akatemian opiskelijat.

Mainos

Tapahtumaan voi myös tulla, vaikka ei haluaisikaan osallistua turnauksiin.

VARMISTAAKSEEN turvallisen tapahtuman KauhaValhalla levittäytyy ensi vuonna kaupunginkirjaston tilojen lisäksi myös Puukkomuseon puolelle. Näin voidaan taata riittävä väljyys ja suojaetäisyydet pelaajien välillä tapahtuman aikana.

Tapahtumantuotanto seuraa avin ja THL:n ohjeistuksia erittäin tarkasti ja toimii niiden mukaisesti. Tarvittaessa tapahtuman ajankohtaa voidaan siirtää, jolloin kaikki tehdyt ja maksetut paikkavaraukset pysyvät voimassa.

–KauhaValhalla on otettu jälleen hyvin vastaan, ja iso osa konepaikoista varattiin heti ilmoittautumisen auettua marraskuun lopussa. Vielä kuitenkin mahtuu mukaan, ja olisikin hienoa saada peliturnauksiin maksimimäärä osallistujia. Onnistuimme saamaan tapahtumalle hyvin yhteistyökumppaneita, mikä mahdollistaa hyvät turnauspalkinnot​, kertoo Kauhavan kaupungin kulttuuriohjaaja Jaakko Erkinheimo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.