Järviseudun ammatti-instituutin koronatiedote

Järvi-Pohjanmaan perusturvan alueella pahentuneen koronatilanteen vuoksi Jami siirtyy kaikissa
toimipisteissään etäopetukseen 20.11. alkaen 4.12. saakka.

Etäopetus toteutetaan käytettävissä olevilla verkkosovelluksilla opettajakohtaisin ohjein. Etäopetusjaksolla SAA järjestää tarvittaessa pienryhmäopetusta, jossa suositus max. 10 opiskelijaa. Opetuksessa noudatetaan hygieniaohjeita ja käytetään maskia. Etäopetusjaksolla SAA järjestää näyttöjä ja henkilökohtaista ohjausta tarvittaessa noudattaen
hygieniaohjeita ja käyttäen maskia.

Lappajärven yksikössä on todettu yksi vahvistunut koronasairastuminen, tämän myötä altistuneet opettajat ja opiskelijat on asetettu karanteeniin.

— Jamin verkkosivujen etusivulle tulee linkki, jossa ajankohtaiset koronatiedotteet. Jokaisen tulee jatkossa seurata koronatiedotuksia tämän linkin kautta, toteaa rehtori Matti Väänänen tiedotteessaan.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.