Luoma-ahon kyläelokuvafestivaali siirtyy

Lokakuulle suunniteltu Luoma-ahon kyläelokuvafestivaali siirretään järjestettäväksi 28. marraskuuta kokoontumisrajoitusten vuoksi. Kilpailun finalistit on valittu valmiiksi.

Valtakunnalliseen kyläelokuvakilpailuun saatiin kaikkiaan 20 videota.

-Tarjonta oli todella monipuolinen ja raati oli vaikean valinnan edessä, kertovat tapahtuman järjestäjät.

Finaalikatselmukseen päätyivät Atleettiset saunatontut Pälkäneeltä, Kutsu karjasi koolle Hankasalmelta, Kätkänjoki Alavudelta, LandeMaria Evijärveltä ja Kälviältä, Muistatko? Vähikkälä 2060 Vähikkälästä, Märynummi Salosta, Outoa peliä Vimpelistä, Piika ja sotilas Kurikasta sekä Titti Perniöstä. Voittajan valitsee festivaalin alustajaksi saapuva dokumentaristi Olli Järvenkylä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.