Vimpeli aikoo tukea yksinyrittäjiä vuokrahelpotuksilla

Vimpeli haluaa tukea yrittäjiään kaikin mahdollisin keinoin.
Vimpelin kunta valmistelee vuokran maksun joustosuunnitelmaa vuokralaisinaan oleville yksinyrittäjille. Asia käsitellään kunnanhallituksessa 30. maaliskuuta.

Vimpelissä monet palveluntuottajat ovat yksinyrittäjiä. Suomessa julistettu poikkeustila ja käyttöön otettu valmiuslaki ajaa monet yrityksemme taloudenhoidon osalta ylitsepääsemättömään tilanteeseen. Valmiuslaki vaikuttaa erityisesti palvelualan pieniin yksinyrittäjiin. Vimpelin kunta on ottanut valmisteluun esityksen, jolla mahdollistetaan yksinyrittäjille vuokranmaksun joustosuunnitelma. Edellä mainitun avun tarkoituksena on varmistaa kunnan kiinteistöissä toimivien yksinyrittäjien selviytyminen pandemian ja poikkeustilan yli ja sen jälkeen. Esitykseen täsmennetään kriteerit ja joustosuunnitelma tuodaan hallituksen käsiteltäväksi 30.3.2020. Elämme aikaa, jolloin ”kaveria ei jätetä” -henki korostuu äärimmilleen. Kunta haluaa kantaa näihin talkoisiin oman osuutensa huolehtimalla siitä, että yrittäjämme selviytyvät ja paikalliset palvelut jatkuvat myös poikkeustilan jälkeen. –Korona vaatii Vimpeliltä paljon, mutta paha meiltä mitään on tulla ottamaan. Kunta palvelee kuntalaisia, oli meillä poikkeustila tai ei, totesi kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.