Susihavainto Alajärvellä

Susihavainto Alajärvellä - poliisi pyytää välttämään Kuntotien läheistä maastoa

Poliisille on tullut ilmoitus mahdollisesta susihavainnosta Alajärven keskustasta Kuntotien varrelta läheltä paikalla sijaitsevaa kuntopolkua. Silminäkijän mukaan paikalla olisi nähty 4 sutta.

Poliisi ja petoyhdyshenkilöt ovat matkalla paikalle selvittämään tilannetta. Poliisi pyytää välttämään liikkumista kuntoradan maastossa. Poliisi selvittää havaintoa sekä eläinten poistumissuuntaa yhdessä petoyhdyshenkilön kanssa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.