Superpesiksen talvimestaruuksista pelataan Alajärvellä – Halliturnaukset käynnistyvät helmikuussa

Julkaistu:
Aihe:

PESÄPALLON naisten ja miesten Halli-SM-turnaukset käynnistyvät helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Molemmissa joukkueet on jaettu neljään alkulohkoon, joista vain voittajat etenevät lopputurnaukseen. Alajärven Ankkurit sekä Vimpelin Veto pelaavat B-lohkossa, jonka ottelut käynnistyvät 4. helmikuuta Alajärvellä juuri järviseutulaisjoukkueiden välisellä kohtaamisella.

Naisten lopputurnaus pelataan Lapualla 11.-12.3.2023 ja miesten vastaava Joensuussa 18.-19.3.2023.

Miesten Halli-SM-otteluita nähdään Alajärvellä, Imatralla, Joensuussa, Kajaanissa, Kempeleessä, Seinäjoella ja Tampereella.

Lohko A pelataan Tampereella ja Imatralla. Lohkossa pelaavat Kouvolan Pallonlyöjät, Manse PP ja Hyvinkään Tahko). Lohko B:n ottelut pelataan Alajärven Pallohallissa ja Seinäjoki Areenassa (Vimpelin Veto, Alajärven Ankkurit, Seinäjoen JymyJussit ja Koskenkorvan Urheilijat. C-lohko pelataan Joensuun Mailan, Kiteen Pallon ja Imatran Pallo-Veikkojen kesken Joensuussa ja Imatralla. Lohko D:ssä pelaavat Sotkamon Jymy, Pattijoen Urheilijat ja Kempeleen Kiri, ottelut käydään Kajaanin Pallohallissa ja Ojan Rauta Areenassa Kempeleessä.

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Lue uusin

Isojako digilehti

ilmaiseksi