Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vimpelin Nuorisokuvissa: Mahtava Morris elokuva

kesäkuu 11 klo. 18:00 - 19:30

8€

Elokuva: animaatio, perhe-elokuva, komedia

Mahtava Morris perustuu fantasiakirjailijan Terry Pratchettin Carnegie-palkittuun lastenkirjaan Mahtava Morris ja sivistyneet siimahännät.

Mahtava Morris on kertomus Morris-kissasta, joka kiertää rinta rottingilla kaupungista toiseen ratkomassa yllättäen ilmeneviä rottaongelmia, kömpelö pillipiipari Keith vanavedessään. Kun Keith lurittelee huilullaan, rotat marssivat pois kiitollisten kyläläisten riemuksi. Kyläläiset tosin eivät koskaan saa tietää, että yllättävän oppineet rotat ovat mukana juonessa. Morris, Keith ja rottalauma käärivät myhäillen palkkiorahat taskuihinsa. Homma toimii mainiosti, kunnes yllättävä huijareiden joukko saapuu kylään. Siellä he kohtaavat satuja ja tarinoita rakastavan kirjatoukka Malician ja sekalainen seurakunta päätyy ratkomaan yhdessä kylän outoa mysteeriä. Missä ovat kaikki paikalliset rotat?

Ikäraja: 7
Pituus: 1 h 33 min

160 paikkainen elokuvateatteri, osoite Patruunantie 12, Vimpeli

Tiedot

Päivämäärä:
kesäkuu 11
Aika:
18:00 - 19:30
Hinta:
8€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://www.vimpelinveto.fi/seura/detail/nuorisokuvat

Järjestäjä

Vimpelin Veto

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.