Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nuorisokuvat esittää: Meg2: The Trench

25.8.2023 klo. 19:00 - 21:00

10€

160 paikkainen elokuvateatteri tarjoaa elokuvia Vimpelin keskustassa, osoitteessa Patruunantie 12

Lajityyppi: Jännitys, Seikkailu, Toiminta

Valmiina kesän kovimpaan adrenaliinihyökyyn elokuvassa “Meg 2: The Trench”, joka on kirjaimellisesti megaluokan toimintaseikkailu – se on kaikin tavoin suurempi kuin vuoden 2018 menestyselokuva “Megalodon” (The Meg”) viedessään toiminnan entistä isommalle vaihteelle ja entistä syvempiin syövereihin monen megalodonin voimalla!

Sukella vieraisiin vesiin Jason Stathamin ja toimintatähti Wu Jingin kanssa heidän johtaessaan tutkimusryhmää vaarallisella tutkimusmatkalla valtameren syvyyksiin. Heidän työnsä saa kaoottisen käänteen, kun rikollinen kaivosoperaatio uhkaa heidän tehtäväänsä ja pakottaa heidät taisteluun, jossa pelissä ovat elämä ja kuolema. Kun vastassa on kolossaalisia jättiläishaita ja uhkaavia ympäristöhaasteita, sankariemme on oltava nopeampia, fiksumpia ja urheampia uimareita kuin heidän armottomat vastustajansa kellon tikittäessä vääjäämättömästi kohti ratkaisua. Uppoudu vuoden sähäkimpään elokuvaelämykseen “Meg 2: The Trench” – jossa syvyyksien kauhuille vetää vertoja vain alusta loppuun vyöryvä toiminta!

Warner Bros. Pictures ja CMC Pictures esittävät elokuvan “Meg 2: The Trench”, jonka pääosissa nähdään Statham ja Jing sekä mukana ensemblekaartissa mm. Sophia Cai (“Megalodon”), Page Kennedy (“Megalodon”), Sergio Peris-Mencheta (“Rambo: Last Blood”), Skyler Samuels (“Gifted”), Sienna Guillory (“Resident Evil” -elokuvat) ja Cliff Curtis (“Avatar” -elokuvasarja).

Elokuvan “Meg 2: The Trench” on ohjannut Ben Wheatley (“In the Earth”, “Free Fire”), käsikirjoittaneet Jon Hoeber & Erich Hoeber (“Megalodon”, “Transformers: Rise of the Beasts”) ja Dean Georgaris (“Megalodon”, “Lara Croft: Tomb Raider – Elämän lähde”), ja se perustuu Dean Georgarisin ja Jon Hoeberin & Erich Hoeberin tarinaan Steve Altenin romaanin The Trench pohjalta. Elokuvan ovat tuottaneet Lorenzo di Bonaventura (“Megalodon,” “Bumblebee”) ja Belle Avery (“Megalodon”, “Before the Devil Knows You’re Dead”), ja vastaavina tuottajina toimivat Jason Statham, Cate Adams, Ruigang Li, Catherine Xujun Ying, Wu Jing, E. Bennett Walsh, Erik Howsam, Randy Greenberg ja Gerald R. Molen.

Ohjaaja Wheatleyn tuotantoryhmässä ovat mukana pääkuvaaja Haris Zambarloukous (“Belfast”, “Idän pikajunan arvoitus”), tuotantosuunnittelija Chris Lowe

(“The Gray Man”, “007 No Time to Die”) ja leikkaaja Jonathan Amos (“Baby Driver”, “Paddington 2”). Tehostepäällikkönä toimii Pete Bebb (“Ihmeotukset ja niiden olinpaikat”, “Inception”) ja pukusuunnittelijana Lindsay Pugh (“The Matrix Resurrections”, “Krypton”). Elokuvamusiikin on säveltänyt Harry Gregson-Williams (“Megalodon”, “The Martian”).

Ohjaus: Ben Wheatley

Käsikirjoitus: Jon Hoeber, Erich Hoeber ja Dean Georgaris

Näyttelijät: Jason Statham, Wu Jing, Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Skyler Samuels, Sienna Guillory ja Cliff Curtis

Ensi-ilta: 04.08.2023

Ikäraja: 12

Pituus:1 h 56 min

 

Tiedot

Päivämäärä:
25.8.2023
Aika:
19:00 - 21:00
Hinta:
10€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://www.vimpelinveto.fi/seura/detail/nuorisokuvat

Järjestäjä

Vimpelin Veto /Nuorisokuvat
Puhelin
040-5297677
Sähköposti
taina.varpula@japo.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Vimpelin Nuorisokuvat
Patruunantie 12
Vimpeli, 62800 Suomi
+ Google Map
Puhelin
040-5297677

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.