Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Musiikkikonsertti / Sellon ja laulun ilta by Seeli Toivio

toukokuu 5 klo. 18:00 - 18:45

Vapaa

Sellotaiteilija Seeli Toivion musiikkia laidasta laitaan Bachista ja Merikannosta, iskelmään ja elokuvamusiikkiin!

Nyt tämä suosittu konsertti saadaan kokea myös Lappajärvellä Lukion auditorion Meteoriittisalissa Hyytisentie 5 perjantaina 5.5.2023 klo 18.00 – 18.45!

  • Konserttiin saapuminen klo 17.50 mennessä
  • Konsertin kesto klo 18.00 – 18.45
  • Konsertti on maksuton
  • Konsertissa ostettavissa sellotaiteilijan omaa tuotantoa

 

Seeli Toivio BIO:

Seeli Toivio on suomalainen mezzosopraano ja sellisti, joka on konsertoinut laajasti Keski-Euroopassa, Japanissa ja USAssa mukaan lukien New Yorkin Carnegie Hall. Hänen lukuisista levytyksistään mainittakoon kokonaislevytys kaikista J. S. Bachin kuudesta sellosarjasta sekä Virtuoso Cello, jolla hän esittää viuluvirtuoositeoksia (Sarasaten Carmen-fantasia, Bazzinin Vuorenpeikkojen tanssi, Montin Zcardas jne.) sellolla. Lapsuudesta mukana elänyt lauluääni on viime vuosien myötä puhjennut ilmaisuun huomattavan vahvana ja jalona mezzosopraanona. Toivion laulunopettaja on oopperalaulaja ja musiikin tohtori Margareta Haverinen. Toivio ylsi vuoden 2021 Toivo Kuula -laulukilpailussa finaaliin ja hän voitti erikoispalkinnon parhaasta uuden musiikin tulkinnasta. Toivio debytoi R. Wagnerin ”Siegfried”-oopperan Erdan roolissa 2022.

 

Seeli Toivion uusimmat levyt ovat Kesäyö ja Joulun taikaa. Levyjä voi ostaa Toivion konserteissa ja tilata näiden sivujen kaupasta. Levyjä voi myös tilata mm. Fugasta. Kesäyö-levyllä on mm. Toivo Kuulan, Oskar ja Aarre Merikannon, J. S. Bach-Charles Gounod’n, Franz Schubertin sekä César Franckin lauluja. Joulun taikaa -levyllä on rakastetuimpia joululauluja, mm. Varpunen jouluaamuna, Taas kaikki kauniit muistot, Sylvian joululaulu, Oi jouluyö ja monta muuta.

Toivio soittaa myös sähköselloa, säveltää konepoppia ja tekee sovituksia.

 

Lisätietoa taiteilijasta:

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 5
Aika:
18:00 - 18:45
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://www.epkalenteri.fi/event/eptapahtumat:agd3eozctq

Järjestäjä

Lappajärven kunta

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.