Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Museopäivä Lappajärvellä

20.8.2023 klo. 12:00 - 16:00

Vapaa
Mitä löytyy Museomuorin Muistelusalkusta? Se selviää muistelusalkun sunnuntaina Lappajärven museolla. Valokuva Tuija Ahola.

20. elokuuta vietetään E-P:n paikallismuseopäivää. Lappajärven kotiseutumuseo on mukana yhteisessä tapahtumassa. Museo on avoinna sunnuntaina 12–16. Silloin voi tutustua vielä museon kesänäyttelyyn eli Ville Syrjälän valokuvia Lappajärveltä vuosilta 1980–1990. Kuvien äärellä on mukava muistella lappajärveläisiä henkilöitä, tapahtumia ja elämänmenoa.
Päivän aikana voi muistella myös entisajan leikkejä ja leikkikaluja, sillä museolla ”koeajetaan” Museomuorin Muistelusalkku. Mitä kaikkea salkusta paljastuukaan, se selviää kello 14 Muistelusalkun testiajossa.

Sunnuntaina museolta voi hankkia myös lappajärveläistä kotiseutukirjallisuutta. Luettelo myynnissä olevista julkaisuista löytyy Lappajärvi-seuran verkkosivuilta.

Tiedot

Päivämäärä:
20.8.2023
Aika:
12:00 - 16:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Lappajärven museo
Kotiahonkuja 6
Lappajärvi, 62600 Suomi
+ Google Map

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA